ΑΕΚ: Αγοράσε τον Οικονόμου, συμβόλαιο μέχρι το 2022
1 year, 1 month ago
6

Παίκτης της ΑΕΚ έως το καλοκαίρι του 2022 θα είναι ο Μάριος Οικονόμου, καθώς η ΑΕΚ κατέβαλε την οψιόν αγοράς του Ελληνα κεντρικό αμυντικό στην Μπολόνια.

Η Ενωση ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ελληνα στόπερ από την Μπολόνια, ο οποίος υπέγραψε με τους πρωταθλητές Ελλάδας την επέκταση συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μάριου Οικονόμου από την Μπολόνια. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2022.

Ο Μάριος Οικονόμου ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 και μετράει ήδη με την κιτρινόμαυρη φανέλα εννέα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο και οκτώ στο UEFA Champions League, όντας βασικό στέλεχος στην επιτυχία της επιστροφής της ομάδας μας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Μάριος Οικονόμου δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Αισθάνομαι ευγνώμων απέναντι στην ΑΕΚ και για την επιλογή που έκανε στο πρόσωπό μου το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα στη συνέχεια. Αποτελεί για μένα υποχρέωση να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, καταβάλλοντας το 100% των δυνάμεών μου, προκειμένου να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης».