Αντετοκούνμπο: Αντέξαμε όταν χάσαμε τα σουτ, έτσι έκοψα τον Έιτον
2 years, 9 months ago
6

Στην πολύ καλή άμυνα των Μπακς, όταν επιθετικά δεν μπορούσαν να απειλήσουν, στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σανς.

Ο Greek Freak ανέφερε πως τα Ελάφια άντεξαν όταν έχαναν τα σουτ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μεγάλο του «στοπ» απέναντι στον Έιτον, με το οποίο έκρινε και το ματς.

«Αναρωτιόμουν, πόσο πολύ το θέλαμε; Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να βγάλω άμυνες, να στήσω σκριν, ό,τι μπορούσα να κάνω για να είμαστε σε θέση να κερδίσουμε. Αυτό κάναμε όλοι. Δεν ήταν όμορφο ματς, αλλά αντέξαμε όταν χάσαμε εύκολα σουτ. Πιστέψαμε όμως στον εαυτό μας, πήραμε τα ριμπάουντ, κόψαμε σουτ, το θέλαμε, και το θέλαμε πολύ.

Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να απολαμβάνω το παιχνίδι, ακόμη περισσότερο. Εμπιστεύομαι τον Μίντλετον, με εμπιστεύεται και εκείνος, έχουμε βρεθεί σε πολλά κλειστά ματς. Σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν μπορούμε όμως να είμαστε ευχαριστημένοι, πρέπει να συνεχίσουμε» και πρόσθεσε:

«Πίστεψα ότι θα με καρφώσει! Ήταν ένα hustle play, έπρεπε να κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Είδα τη φάση, είδα τον Κρις Πολ, πήδηξα κάθετα ελπίζοντας να βρεθώ εκεί τη σωστή στιγμή.

Είχα ένα καλό μπλοκ, ένα εξαιρετικό hustle play. Όταν είδα το ένα χέρι του Έιτον, ήξερα ότι ήταν μακριά για λέι-απ. Το ένιωσα να έρχεται, ήξερα ότι έπρεπε να πηδήξω στη στεφάνη και να καλύψω τη γωνία του. Πήγα αργά. Αν ήμουν στην αντίθετη πλευρά, θα ήταν κάρφωμα. Θα μπορούσε να σπρώξει την μπάλα και να χρεωθώ με goaltending».

in.gr