Αντετοκούνμπο για Ιακωβίδη: «Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να σηκώσεις μόνος σου»
2 years, 7 months ago
6

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο ως πρωταθλητές του ΝΒΑ , οι οποίοι παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μίλησαν για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και το γεγονός ότι κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μεταξύ άλλων στάθηκαν και στον Θοδωρή Ιακωβίδη. Τον αρσιβαρίστα ο οποίος συγκλόνισε με τα δάκρυά του λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματός του στο Τόκιο. Μάλιστα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δανείστηκε το post του Gazzetta και θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή του στον Έλληνα αθλητή.

«Το να εισαι στο ΤΟΡ επίπεδο ειναι δύσκολο. Τα περισσότερα βράδια στο Μιλγουόκι ήμουν μόνο μου με την οικογένειά μου. Είναι βαρύ όλο αυτό που περνάς όταν είσαι αθλητής. Δεν το συζητάνε οι αθλητές γιατί όταν λένε τους απαντάνε ‘έλα μωρέ παίρνεις εκατομμύρια’. Χάρηκα που βγήκε και έκλαψε. Έβγαλε τα συναισθήματα του.

Δεν τον ξέρω τον Θοδωρή, αλλά μιλήσαμε λίγο στo Instagram. Αυτά τα βάρη δεν πρέπει να τα σηκώσεις μόνος του. Οπως και ο Καλαϊτζάκης που θα έρθει στους πρωταθλητές Μπακς. Πρέπει να τον στηρίξουμε» ήταν τα λόγια του, ενώ από την πλευρά του ο Θανάσης, είπε:

«Τεράστιο συγγνώμη σε Θοδωρή απ ‘όλους μας. Και στον επόμενο Θοδωρή. Δεν γίνεται να σηκώσει μόνος του αυτά τα βάρη. Όλοι είμαστε μαζί του».