Αντετοκούνμπο: Θέλω κι άλλο πρωτάθλημα – Δεν καίγομαι για το βραβείο του MVP
2 years, 7 days ago
6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν καίγεται για το βραβείο του MVP, αλλά για να πανηγυρίσει ακόμη ένα πρωτάθλημα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη μάχη για το βραβείο του MVP ανάμεσα σε εκείνον, τον Τζοέλ Εμπίντ και τον Νίκολα Γιόκιτς και ήταν ξεκάθαρος.

Ο Greek Freak τόνισε πως δεν καίγεται για το βραβείο και πως πρώτο του μέλημα είναι να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα με τους Μπακς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν παρακολουθώ τι λέγεται. Το έχω κάνει και είμαι ΟΚ με τον εαυτό μου. Αυτό που θέλω είναι ένα ακόμη πρωτάθλημα. Η χαρά που πήρα όταν βγήκα MVP ήταν απίστευτη, ήμουν με την οικογένειά μου και τον συγχωρεμένο πατέρα μου. Ήταν φοβερό συναίσθημα και είμαι ευγνώμων. Όμως, η χαρά που πήρα όταν κέρδισα το πρωτάθλημα δε συγκρίνεται. Δε συγκρίνεται ένα βραβείο με τη χαρά να είσαι σε ένα πούλμαν και 200.000 άνθρωποι να πανηγυρίζουν, λευκοί, μαύροι, λάτιν ή οποιοσδήποτε άλλος.

Όλοι γιόρταζαν και εσύ τους είχες δώσει αυτήν τη χαρά. Υπήρχε κόσμος που δεν είχε δει πρωτάθλημα για 50 χρόνια, άλλοι που ήταν παιδιά την τελευταία φορά. Ένα πρωτάθλημα είναι σαν να κερδίζει όλη η πόλη ένα βραβείο. Ελπίζω ο Θεός να με ευλογήσει και να τα καταφέρουμε ξανά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πετύχουμε» ανέφερε ο ηγέτης των πρωταθλητών.

in.gr