Μπακς-Σέλτικς-Σίξερς: Η μάχη για τη δεύτερη θέση και οι ισοβαθμίες
2 years, 11 days ago
6

Μπακς, Σέλτικς και Σίξερς μάχονται για την δεύτερη θέση και το Gazzetta στέκεται στη σπουδαία κόντρα της Ανατολής

Μετά τη μεγάλη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς και την ήττα των Σίξερς από τους Ράπτορς έχουμε νέα δεδομένα στην… μάχη της Ανατολής για την δεύτερη θέση. Πλέον τα… ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο πήραν το πάνω χέρι, αφού βρίσκονται στο 50-30, ενώ οι Κέλτες έπεσαν στο 50-31. Η Φιλαδέλφεια έχασε έδαφος με το αποτέλεσμα στον Καναδά και πήγε στο 49-31.

Το Gazzetta στέκεται στη… μάχη για τη δεύτερη θέση στην περιφέρεια και το πρόγραμμα των ομάδων, ενώ έχει στο… μυαλό του την διπλή και τριπλή ισοβαθμία και τα διάφορα σενάρια.

Η βαθμολογία
2. Μπακς 50-30

3. Σέλτικς 50-31

4. Σίξερς 49-31

Διπλή ισοβαθμία

Μπακς-Σίξερς 2-1

Υπάρχει το σενάριο ισοβαθμίας μεταξύ δύο εκ των τριών μονομάχων. Αν οι Μπακς τερματίσουν με το ίδιο ρεκόρ με τους Σίξερς, τότε είναι από πάνω το Μιλγουόκι, αφού μέσα στη σεζόν τους νίκησαν δύο φορές και ηττήθηκαν σε μία περίπτωση.

Μπακς-Σελτικς 2-2

Αν τώρα οι Μπακς ισοβαθμήσουν με τους Κέλτες, πάμε και σε άλλο κριτήριο. Τα… ελάφια είναι πρώτα στην division τους, ενώ αν οι Σέλτικς τερματίσουν πίσω από τους Σίξερς στη division τους, τότε το Μιλγουόκι κερδίζει την ισοβαθμία από τη Βοστώνη. Αν και οι δύο ομάδες (Μπακς και Σέλτικς) είναι στην κορυφή στη division τους, τότε μετρά το ρεκόρ τους κόντρα σε ομάδες της ανατολικής περιφέρειας. Αυτή τη στιγμή οι Μπακς βρίσκονται στο 32-18 και οι Σέλτικς στο 33-19. Αν και εδώ έχουμε ίδιο ρεκόρ, τότε κοιτάμε το ρεκόρ Μπακς και Σέλτικς με τις ομάδες της Ανατολής που μπήκαν στα playoffs.

Σέλτικς-Σίξερς 2-2

Αν η Βοστώνη έχει τον ίδιο αριθμό νικών-ηττών με τη Φιλαδέλφεια, τότε πάμε στο κριτήριο του καλύτερου ρεκόρ κόντρα σε ομάδες της atlantic division, αφού Σέλτικς και Σίξερς βρίσκονται στην ίδια division και εκεί οι Κέλτες θα είναι σίγουρα από πάνω, αφού αυτή τη στιγμή έχουν 9-7, ενώ οι Σίξερς είναι στο 6-10.

* Οι Σίξερς βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, χάνοντας και στις δύο ισοβαθμίες

Τριπλή ισοβαθμία
Μπακς-Σέλτικς-Σίξερς

Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας μετράει το συνολικό ρεκόρ και τα αποτελέσματα που έχουν οι τρεις μεταξύ τους. Σε αυτή την περίπτωση οι Μπακς θα είναι δεύτεροι αφού έχουν ρεκόρ 4-3 με Σίξερς και Σέλτικς. Οι Κέλτες θα είναι στην τρίτη θέση με 4-4, ενώ τέταρτοι θα είναι οι Σίξερς με 3-4.

2. Μπακς

3. Σέλτικς

4. Σίξερς

Το πρόγραμμα των… μονομάχων
Μπακς (Πίστονς εκτός, Καβς εκτός)

Σέλτικς (Γκρίζλις εκτός)

Σίξερς (Πέισερς εντός, Πίστονς εντός)

Πηγή: gazzetta.gr