Δημήτρης Καμμένος: «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν οικονομικά ανταλλάγματα »
1 year, 9 months ago
6

Σε νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις προέβη ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος αναφορικά με το παρασκήνιο της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε πως πείστηκαν οι συνάδελφοί του να μην ψηφίσουν την πρόταση μομφής αφού μπήκε στη ζυγαριά το ζήτημα του χρέους, των συντάξεων και τον ΕΝΦΙΑ. «Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας» αποκαλύπτει.

Όπως δήλωσε: «Υπήρξαν διαφωνίες στους ΑΝΕΛ, αλλά μεταπείστηκαν. Ο κ. Παπαχριστόπουλος και μια ακόμη βουλευτίνα μας είπαν ότι είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Είχανε και επιχειρήματα σε σχέση με την οικονομία. Ειπώθηκε ότι δεν θα μειωθούν και οι συντάξεις, αλλά και ο ΕΝΦΙΑ. Δηλαδή η συμφωνία με το Σκοπιανό μπήκε στη ζυγαριά με την οικονομία».

Ταυτόχρονα, ο κ. Δημήτρης Καμμένος επεσήμανε πως είχε ζητηθεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Κοτζιά: «Είχαμε συζητήσει να κάνουμε πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά, προς το θεσμό που εξουσιοδοτείται για να πάει να υπογράψει. Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι Βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα. Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να πάει να υπογράψει μόνο ο κ. Τσίπρας».

Δείτε το σχετικό βίντεο: