Ένοχος ο Μπενζεμά για τον εκβιασμό στον Βαλμπουενά
1 year, 6 months ago
6

Ο Καρίμ Μπενζεμά κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο των Βερσαλλιών για την υπόθεση «sextape», του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου.

Το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για πέντε άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του Καρίμ Μπενζεμά, που κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να λάβουν χρήματα από τον ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουένα μετά την ανακάλυψη του περιβόητου sex tape.

Ο σούπερ σταρ της βασίλισσας λοιπόν κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για συνέργεια στην απόπειρα εκβιασμού και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ από το Κακουργιοδικείο των Βερσαλλιών.

 Ένοχοι κρίθηκαν και οι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι, οι Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass και Karim Zenati, που διώχθηκαν σε αυτή την υπόθεση για απόπειρα εκβιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δικαστήριο θεώρησε πως ο Μπενζεμά δεν κατάλαβε τον εγκληματικό χαρακτήρα των όσων έπραξε για αυτό και του επιβλήθηκε η συγκεκριμένη ποινή. Υπενθυμίζεται πως πριν την δίκη είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή εναντίον του Καρίμ Μπενζεμά και πρόστιμο 75.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Γάλλος δεν είχε παραστεί στη δίκη που έγινε πριν μερικές εβδομάδες, σε αντίθεση με τον Βαλμπουενά που έδωσε κανονικά το παρών.

in.gr