ΕΠΟ: Διπλή πειθαρχική δίωξη στον Κούγια
1 year, 5 months ago
6

Διπλή πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια άσκησε ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ θα κληθεί να δώσει διευκρινίσεις για τα όσα δήλωσε μετά την ήττα της ομάδας του από την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ασκήθηκαν δύο Πειθαρχικές Διώξεις εις βάρος του προέδρου της ΠΑΕ Λάρισα Αλέξιου Κούγια. Η πρώτη με βάση τα άρθρα 20 Α παρ.1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και η δεύτερη με βάση τα άρθρα 20 Α παρ.1, 2 και 3α, β, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ έκανε λόγο για «παράγκα Νο 2», ενώ όσον αφορά στον διαιτητή Γιώργο Λάμπρου τόνισε πως τον έφερε στην Super League από την περσινή σεζόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Έχουμε την καινούρια παράγκα του Θωμά Νο 2. Μόνο με γέλιο μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση πια. Σε λίγο θα παίζουν οι διαιτητές από την Ευρώπη, ακόμα και στα ντέρμπι των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν γνωρίζω τι πρέπει να πω στα παιδιά μου. Συγχαρητήρια στον κύριο Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ γι’ αυτό το πολύ ωραίο που μας επεφύλασσε σήμερα.

Είμαστε ευτυχισμένοι που συμμετείχαμε σε αυτή την τεράστια ποδοσφαιρική γιορτή. Είμαστε ευτυχισμένοι που ζούμε αυτό που ζούμε σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν έχω τίποτε άλλο. Που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Εύβοια σήμερα; Τον είχε φέρει ο Μελισσανίδης από πέρυσι!».