Εθνική ομάδα: Κλήθηκε ο Ντουρμισάι, στην θέση του Μήτρογλου
5 months, 10 days ago
6

O Φιορίν Ντουρμισάι στην Εθνική ομάδα!

Oπως έγινε γνωστό ο σέντερ φορ του Πανιώνιου θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Μήτρογλου, κατόπιν απόφασης του ομοσπονδιακού προπονητή Αγγελου Αναστασιάδη. Ετσι, το απόγευμα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την Βοσνία. Μάλιστα, από τη στιγμή που η Αλβανική Ομοσπονδία έστειλε το χαρτί που περίμενε η Εθνική ομάδα στη FIFA, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και το θέμα διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Ελλάδα.

Τη Δευτέρα αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα στην Ζένιτσα, εκεί που η Ελλάδα στοχεύει για τη δεύτερη σερί νίκη μετά το 0-2 με το Λιχτενστάιν.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί εντός της ημέρας ο Φιορίν Ντουρμισάι. Για να αποκτήσει ο ποδοσφαιριστής δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνικής Ελλάδας, εκ μέρους της ΕΠΟ έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA.

Από αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Βοσνία στην Ζένιτσα.

Εντός της ημέρας, επίσης, αναμένεται να αποχωρήσει από την αποστολή ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος υπέστη θλάση (γαστροκνήμιο) στη διάρκεια του αγώνα με το Λιχτενστάιν. 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι πριν από λίγη ώρα επέστρεψε από το Σαράγεβο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε χτες τον αγώνα Βοσνία-Αρμενία».