Euro 2020: Φαβορί απέναντι στην Ουκρανία η Αγγλία, θα γίνει μάχη στο Τσεχία – Δανία
2 years, 8 months ago
6

Τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Euro 2020 θέλουν να πάρουν Αγγλία και Δανία κόντρα σε Ουκρανία και Τσεχία αντιστοίχως, μία ημέρα μετά τις προκρίσεις των Ισπανίας και Ιταλίας

Με δύο παιχνίδια συνεχίζεται το πρόγραμμα της μεγάλης καλοκαιρινής διοργάνωσης, με ένα μεγάλο ντέρμπι και μια… υποχρέωση.

Στις 19:00 η ταλαντούχα Τσεχία θα είναι τυπικά γηπεδούχος στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) κόντρα στην χαρισματική επιθετικά Δανία, στο παιχνίδι της ημέρας που θεωρείται και το πιο αμφίρροπο, μιας και στο «Ολίμπικο» της Ρώμης (22:00) η Αγγλία έχει τον τίτλο του ξεκάθαρου φαβορί απέναντι στην πεισματάρα Ουκρανία του Αντρέι Σεβτσένκο.

Οι ομάδες που θα προκριθούν θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με το πρώτο ζευγάρι να έχει προκύψει από το βράδυ της Παρασκευής έπειτα τη δραματική πρόκριση της Ισπανίας επί της Ελβετίας στα πέναλτι (3-1, 1-1 κ.ά), και την ανωτερότητα της Ιταλίας κόντρα στο Βέλγιο (2-1).

Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι, Νταρίντα και Μπορίλ επιστρέφουν για τους Τσέχους, ενώ στο «στρατόπεδο» της Δανίας ο Κάσπερ Χιούλμαντ θα πρέπει να περιμένει για να δει εάν θα μπορεί να υπολογίζει στους Κέαρ, Πόουλσεν, Κορνέλιους αλλά και τον Βας. Στην Ιταλία, οι Άγγλοι ενδέχεται να ξεκινήσουν με ενδεκάδα στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται ο Τζέιντον Σάντσο για πρώτη φορά στη διοργάνωση, λίγα 24ωρα μετά την συμφωνία να μετακινηθεί από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μοναδικός αμφίβολος για τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ είναι ο Μπουκάγιο Σάκα.

Όσον αφορά τα ημιτελικά, θα γίνουν στις 6 & 7 Ιουλίου με πρώτο το Ιταλία – Ισπανία και δεύτερο αυτό των ομάδων που θα προκριθούν απόψε.

Η τηλεοπτική  κάλυψη των αγώνων θα γίνει από τον ΑΝΤ1.