Forbes: Ο Αντετοκούνμπο 4ος καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στο ΝΒΑ, με 80.3 εκατ
2 years, 5 months ago
6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κοστίζει… χρυσάφι, αφού σύμφωνα με το περιοδικό Forbes λαμβάνει την 4η καλύτερη αμοιβή στον κόσμο του ΝΒΑ

Θαρρείς πως ό,τι πιάνει στα χέρια του, γίνεται χρυσάφι. Μπορεί και να είναι έτσι. Μόνο που η μονάδα μέτρησης της σύγχρονης επιτυχίας μετριέται σε δολάρια. Και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόκειται να κερδίσει έναν… σκασμό από δαύτα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, το οποίο… ζει και αναπνέει για τα δολάρια, ο πρωταθλητής με τους Μιλγουόκι Μπακς είναι ο 4ος καλύτερα αμειβόμενος αθλητής στο ΝΒΑ, με έσοδα, για τη σεζόν 2021-2022, που υπολογίζονται στα $80.3 εκατομμύρια! Απ’ αυτά, τα 39.3 αφορούν στο συμβόλαιό του και τα 41 σε αποδοχές από διαφημίσεις, χορηγούς κτλ!

Τον Giannis ξεπερνούν μόνο οι Κέβιν Ντουράντ ($87.9 εκατ.), Στεφ Κάρι ($92.8 εκατ.) και ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο μοναδικός που ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ($111.2 εκατ.).

Από την πρώτη δεκάδα το μεγαλύτερο συμβόλαιο ανήκει στον Στεφ Κάρι (45.8 εκατ.), ενώ ο ΛεΜπρόν διαθέτει τα περισσότερα έσοδα από τους χορηγούς του (70 εκατ.).

Οι 10 καλύτερα αμειβόμενοι στο ΝΒΑ

giannis_noumera

*Τα ποσά είναι σε εκατομμύρια δολάρια.

ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr