Φύλλο αγώνα: «Ο κ. Γιαννακόπουλος μας κατηγόρησε για στοιχηματισμό» -Η απάντηση της ΚΑΕ
1 year, 4 months ago
6

Κατηγορίες από πλευράς του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για εμπλοκή των δύο εκ των τριών διαιτητών του ντέρμπι «αιωνίων» της 6ης αγωνιστικής της Euroleague αναγράφονται στο φύλλο αγώνα του ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ. 

Στις σημειώσεις τον διαιτητών αναφέρονται τα εξής:

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου τουλάχιστον τρεις θεατές στην πρώτη σειρά των court seat απέναντι από τους πάγκους, έβριζαν τους διαιτητές με εκφράσεις όπως «F..k you», «we f..k your mother». Την ίδια ώρα έκαναν προσβλητικές χειρονομίες.

Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 21” να μένουν για τη λήξη, χρησιμοποιήθηκε λέιζερ σε πρόσωπο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε, «τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».

Τι υποστηρίζει η πλευρά του Παναθηναϊκού

Από την πλευρά της, η «πράσινη» ΚΑΕ έδωσε διευκρινήσεις για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και διαιτητών.

Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισαν χαρακτηριστικά πως δεν έχει ειπωθεί τίποτα για στοίχημα στους διαιτητές και αυτό που ανέφεραν ήταν ότι ειπώθηκε «ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».