Γιαννακόπουλος σε Αγγελόπουλους: «Get a life»!
2 months, 3 days ago
6

O ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε με τον δικό του τρόπο στους μεγαλομετόχους της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ενα ακόμη επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο σίριαλ της κόντρας Αγγελόπουλων – Γιαννακόπουλου καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του, μεταξύ άλλων, ανέφερε απευθυνόμενος στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο: «Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το “get a life” στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός».

Η δήλωση Γιαννακόπουλου

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Αντιλαμβανομαι απολύτως τη δύσκολη θέση των κ.κ. Αγγελόπουλων με τα πάσης φύσεως ζητήματα -ενδοοικογενειακά και μη- που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε όλους τους τομείς ανεπιτυχώς και τα οποία τους έχουν ωθήσει σε ένα τέτοιο αδιέξοδο ψευδών και συκοφαντιών, ώστε, για να ξεσκάσουν, είτε βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες φαντασιακές κατασκευές είτε περιφέρονται άσκοπα και χωρίς τον παραμικρό δικονομικό ρόλο ακόμη και στα ακροατήρια της Ευελπίδων -συνοδεία… φωτογράφων- Δευτέρα πρωί προκαλώντας γέλια.

Αγαπητοί. Η ζωή είναι μικρή. Μην αφήνετε εμένα να γίνομαι αυτοσκοπός σας. Το “get a life” στη δική σας περίπτωση αποκτά πια το πλήρες νόημά του. Περισωθείτε όσο είναι καιρός.

Καλή μας χρονιά».