Οι πέντε «Έλληνες» που θα παίξουν στα νοκ άουτ του Κατάρ
1 year, 3 months ago
6

Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε. Το πρώτο σκέλος του Μουντιάλ του Κατάρ αποδείχθηκε τρομερό, καθώς οι εκπλήξεις έγιναν, με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμα πιο «τρελή» και τη δράση να συνεχίζεται χωρίς σταματημό.

Λίγες μόλις ώρες μετά την οριστική ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, σειρά παίρνουν επιτέλους τα νοκ άουτ. Εκεί όπου θα δώσουν το «παρών» και πέντε… Έλληνες.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα τον νοκ άουτ έφτασε – Κρίνονται τα δύο πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Πέντε ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Super League κατάφεραν να εξασφαλίσουν με τις ομάδες τους, την παρουσία τους στα νοκ άουτ του φετινού Μουντιάλ. Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και δύο της ΑΕΚ.

Η Νότια Κορέα ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις των ομίλων, καθώς κατάφερε να προκριθεί την τελευταία στιγμή, με τους δύο Χουάνγκ του Ολυμπιακού να δίνουν παράταση στην παραμονή τους στο Κατάρ. Εκεί όπου θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα τουλάχιστον και ο Σισέ ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Αγγλία με την εθνική Σενεγάλης.

Από εκεί και πέρα, ο Βίντα θα δώσει επίσης το «παρών» στη φάση των «16», καθώς η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία. Τέλος, πιο δύσκολο φαντάζει το έργο του Ντάμιαν Σιμάνσκι, καθώς η Πολωνία έχει μπροστά της τη Γαλλία.

in.gr