Η περιπέτεια του Τσιτσιπά στην Καραϊβική: Εριξε αυτοκινητάκι του γκολφ σε γεφυράκι [βίντεο]
4 months, 28 days ago
6

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει ακόμη δίπλωμα οδήγησης, αλλά πήρε ένα καλό μάθημα στην Καραϊβική: τιμόνι και κάμερα δεν πάνε μαζί.

Ο 20χρονος πρωταθλητής του τένις- που έχει φτάσει στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης- κάνει διακοπές στα Σεντ Κιτς και Νέιβις αυτές τις ημέρες. Αποφάσισε λοιπόν να ετοιμάσει το νέο του vlog, αλλά αυτό εξελίχθηκε σε περιπέτεια. Ο Τσιτσιπάς οδηγούσε ένα αυτοκινητάκι του γκολφ στο ξενοδοχείο του και περηφανευόταν πώς είναι εξαιρετικός στο τιμόνι του συγκεκριμένου οχήματος, παρότι δεν διαθέτει δίπλωμα οδήγησης, όταν ήρθε  η… διάψευση.

Την ώρα που επιχείρησε να διασχίσει ένα γεφυράκι, ο 20χρονος δεν υπολόγισε καλά και χτύπησε στα κάγκελα. Το χειρότερο; Είχε προκαλέσει ζημιά στον ένα τροχό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τη βόλτα του. «Το χάλασα; Σκ@@α το χάλασα!», «Θεέ μου» ήταν μερικές από τις πρώτες φράσεις του και σύντομα αναγκάστηκε να παραδεχθεί την αλήθεια. «Παιδιά, το παίρνω πίσω, είμαι απαίσιος οδηγός σε αυτοκινητάκι του γκολφ», είπε στην κάμερα.

Ο Τσιτσιπάς πήρε το μάθημά του και φρόντισε να το μοιραστεί με τους θαυμαστές του. «Αυτές είναι οι συνέπειες όταν θέλεις να κάνεις vlog ενώ οδηγείς. Τεράστιο λάθος. Το πλήρωσα. Είναι σαν να στέλνεις SMS, μπορεί και χειρότερο», είπε.

Δείτε από το 6:20 του βίντεο την περιπέτεια του Τσιτσιπά