Ιταλική πηγή: Σε προχωρημένες επαφές με τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο Ολυμπιακός
2 years, 8 months ago
6

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ξεχωρίσει μια ιδιαίτερη περίπτωση για το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον Ολυμπιακό να έχει εδώ και αρκετές ημέρες επαφές με την πλευρά του έλληνα ψηλού.

Οι Πειραιώτες θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ της νέας σεζόν τον αδελφό του Γιάννη, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του και οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι σε καλό δρόμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το γνωστό ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι οι επαφές είναι πλέον τόσο προχωρημένες, που μοιάζει δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή του Κώστα στο λιμάνι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός αναφέρει ότι ο Αντετοκούνμπο αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, πιθανότατα μετά το τέλος του προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια, όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του έλληνα ψηλού και γι’ αυτόν το λόγο τού προσφέρει συμβόλαιο για αρκετά χρόνια, ενώ στόχος είναι να πάρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφού είναι ένα πρότζεκτ πολύ σημαντικό τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το ελληνικό μπάσκετ.

Όλα δείχνουν ότι, εφόσον επέλθει συμφωνία, ο Αντετοκούνμπο θα υπογράψει για 2+2 χρόνια, ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρχει και option αποχώρησης για το ΝΒΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στους Λέικερς (από τους οποίους και έμεινε ελεύθερος).

Την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στο ΝΒΑ στο LA παρέα με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, ενώ φέτος έπαιξε σε 15 αγώνες, έχοντας 0,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά ματς.

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού ιταλού δημοσιογράφου:

 

in.gr