Λιόλιος: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα παίξει στο Ευρωμπάσκετ»
1 year, 8 months ago
6

Πριν από λίγες ημέρες με ανάρτηση του στο Instagram ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε προαναγγείλει την παρουσία του στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στο  Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου.

Λίγες ημέρες αργότερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ επιβεβαίωσε την παρουσία του Γιάννη στο μεγάλο ραντεβού και σημείωσε με έμφαση ότι υπεραγαπά την εθνική και την Ελλάδα.

«Ο Γιάννης επειδή τον γνωρίζω και προσωπικά είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει πολύ την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε.

Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος πριν από δύο ημέρες εμμέσως. Θα είναι το Σεπτέμβριο στο Eurobasket μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους όσους ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε όλοι μία γροθιά για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην διοργάνωση» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι στο προπονητικό τιμ της Ελλάδας θα βρίσκεται και ο Τζος Οπενχάιμερ, assistant coach των Μιλγουόκι Μπακς.

protothema.gr