«Λιώνει» στις προπονήσεις ο Γιάννης – Το μήνυμά του ενόψει Eurobasket
1 year, 7 months ago
6

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετρά αντίστροφα για την έναρξη του Eurobasket και προετοιμάζεται σκληρά με την προπονητική φανέλα της εθνικής Ελλάδας

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις ενόψει του Eurobasket 2022, και αυτήν τη φορά «χτύπησε» με νέα ανάρτηση στα social media.

Ο 28χρονος αστέρας των Μπακς αναμένεται να συναντήσει τους συμπαίκτες του στην «επίσημη αγαπημένη» λίγο αργότερα από την πρώτη ομαδική προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 1/8.

Αυτό συμβαίνει επειδή το NBA έχει πραγματοποιήσει συμφωνία με τη FIBA, στην οποία αναφέρεται πως οι παίκτες που αγωνίζονται στην κορυφαία μπασκετική λίγκα θα κάνουν λιγότερες μέρες προετοιμασία με τις Εθνικές τους.

Έτσι, εν αναμονή της ενσωμάτωσής του στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ, ο Greek Freak ανάρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να φορά την προπονητική φανέλα της Εθνικής και να κάνει προπόνηση μαζί με τον αδελφό του Άλεξ.

Μάλιστα τις συνόδευσε και με τη λεζάντα: «Ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις».