LIVE: «Γκρεμίζουν τα τείχη» στην Αργεντινή για τους παγκόσμιους πρωταθλητές – Αποθέωση για τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του
1 year, 3 months ago
6

Στο Μπουένος Άιρες προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αργεντινής και το μεγάλο πάρτι για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του ξεκινά.

Πρώτος από τους παίκτες βγήκε από το αεροπλάνο ο Λιονέλ Μέσι και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.

 

 

 

 

 

 

Πλέον οι παγκόσμιοι πρωταθλητές επιβιβάστηκαν στο ανοικτό πούλμαν με προορισμό το κέντρο του Μπουένος Άιρες

Δύο πυροσβεστικά οχήματα δημιούργησαν μία αψίδα με ρίψεις νερού προκειμένου να τιμήσουν τους θριαμβευτές, την ώρα που ο κόσμος ολοένα και πλήθαινε στην ευρύτερη περιοχή, για να αποθεώσει τα ινδάλματά του.

 

 

Η κυβέρνηση της χώρας όρισε τη σημερινή ημέρα ως αργία ώστε ο κόσμος να παραστεί στους εορτασμούς για την αποθέωση των θριαμβευτών.

Ήδη η ομοσπονδία της  Αργεντινής με ανάρτησή της στο twitter, έκανε γνωστό ότι η εθνική Αργεντινής θα πανηγυρίσει το απόγευμα-προς βράδυ (ώρα Ελλάδας) στον Οβελίσκο:

«Η παγκόσμια πρωταθλήτρια θα βρίσκεται την Τρίτη το μεσημέρι (.σ: ώρα Αργεντινής) στον Οβελίσκο για να γιορτάσει τον παγκόσμιο τίτλο με τους φιλάθλους. Ναι, είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές!», ανέφερε.

Οι παίκτες ανέβαζαν ήδη από σήμερα φωτογραφίες στα social media, ποζάροντας στο αεροπλάνο με το Κύπελλο στην αγκαλιά τους.

«Γεια σας πρωταθλητές! Όχι, δεν ήταν όνειρο!», έγραψε επίσης στο Twitter η ομοσπονδία.

Ήδη πάντως οι αρχές  κυκλοφορίας προχωρούσαν σε ρυθμίσεις για εκτροπές και για να εξασφαλίσουν τα 32 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου μεταξύ του αεροδρομίου και του κέντρου της πρωτεύουσας, εν αναμονή μιας αναπόφευκτης συρροής φιλάθλων.