Μαρία Σράιβερ: Αγνώριστη και παραμορφωμένη η πρώην του Σβαρτσενέγκερ – Φωτογραφίες
1 month, 8 days ago
6

Η Μαρία Σράιβερ έμοιαζε κυριολεκτικά αγνώριστη και παραμορφωμένη όταν την εντόπισε ο φακός σε έξοδό της το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Η πρώην πρώτη κυρία της Καλιφόρνιας φωτογραφήθηκε στη Σάντα Μόνικα, με νέο look, ενώ φαινομενικά έμοιαζε αμακιγιάριστη.

Στις φωτογραφίες η 66χρονη κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό της αφού σταμάτησε στο εργοτάξιο όπου χτίζει το νέο της σπίτι.

Ενώ η Σράιβερ φαινόταν να είναι ευδιάθετη, το πρόσωπό της έδειχνε εντελώς διαφορετικό από ό,τι τα τελευταία χρόνια.

Η ανιψιά του αείμνηστου προέδρου John F. Kennedy ήταν κάσουαλ ντυμένη με μαύρο κολάν, ένα μοβ T-shirt και γκρι αθλητικά παπούτσια. Η πρώην δημοσιογράφος και συγγραφέας είχε τα μαλλιά της πιασμένα.

Χρήστης στο Twitter μάλιστα αναρωτήθηκε αν η Μαρία Σράιβερ πήγε στον ίδιο πλαστικό χειρουργό με τον Σιλβέστερ Σταλόνε ενώ κάποιος άλλος έγραψε ότι το θέαμα είναι τρομακτικό.

Ο χωρισμός και το διαζύγιο μετά από 10 χρόνια
Η Σράιβερ χώρισε με τον πρώην σύζυγό της Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ το 2011 αφού έμαθε ότι ο 75χρονος σταρ του «Terminator» είχε αποκτήσει ένα παιδί με την οικονόμο της οικογένειας Μίλντρεντ Μπαένα 15 χρόνια πριν.

Η μεγάλη ομοιότητα του Τζόσεφ με τον Σβαρτσενέγκερ οδήγησε την Σράιβερ να αμφισβητήσει την πατρότητά του, αναγκάζοντας την Μπαένα να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Σράιβερ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου λίγο αργότερα το οποίο βγήκε σχεδόν μετά από μια δεκαετία.

Τον Δεκέμβριο του 2021, αποκαλύφθηκε ότι το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να μοιραστεί ισόποσα τα 400 εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας που είχε αποκτηθεί από κοινού.

Οι πρώην, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 1986, έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: Την Κάθριν, 32 ετών, την Κριστίνα, 31 ετών, τον Πάτρικ, 28 ετών, και τον Κρίστοφερ, 24 ετών.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock