Μαρόκο – Πορτογαλία 1-0: Επική πρόκριση των Αφρικανών στα ημιτελικά, σπίτι του ο Ρονάλντο
1 year, 4 months ago
6

Το Μαρόκο το έκανε ξανά. Μετά την Ισπανία απέκλεισε και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο τελευταίο του παιχνίδι σε Μουντιάλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Το Μαρόκο γράφει ιστορία. Χάρη στο γκολ του Γιουσέφ Εν Νεσιρί στο 42ο λεπτό η αφρικανική ομάδα, μετά την Ισπανία, απέκλεισε και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ του Κατάρ. «Πικρός» αποκλεισμός για τους Πορτογάλους που είχαν τις στιγμές τους για να ισοφαρίσουν αλλά έπεσαν πάνω στον ανίκητο Μπόνο.

Οι Μαροκινοί έδειξαν από νωρίς πως δεν θα παραδοθούν εύκολα απέναντι στην παρέα του CR7, που για ακόμα ένα ματς ξεκίνησε στον πάγκο, και παρά το δυναμικό ξεκίνημα την Πορτογαλίας, ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι, βρήκε το γκολ λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Εν Νεσιρί.

Η Πορτογαλία έψαξε το γκολ της ισοφάρισης με όλους τους τρόπους, ωστόσο οι Αφρικανοί άντεξαν στην πίεση και πανηγύρισαν την ιστορική πρόκριση, όντας η πρώτη αφρικανική ομάδα στην ιστορία που φτάνει στους «4» ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Περισσότερα σε λίγο…