Μέσι: Η Αλ Χιλάλ προσφέρει στον Αργεντινό το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία 1,2 δισ. ευρώ!
10 months, 20 days ago
6

Ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στις 30 Ιουνίου, όταν και «εκπνέει» το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας, όμως ο επόμενος -και πιθανότατα τελευταίος- σταθμός στην τεράστια καριέρα του παραμένει άγνωστος. Τα ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρον ότι είναι θέμα ωρών να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του, με την Μπαρτσελόνα να παραμένει στο παιχνίδι χωρίς όμως να έχει καταθέσει προς ώρας επίσημη πρόταση και τη Σαουδική Αραβία να προσφέρει γη και ύδωρ για να τον κάνει δικό της.

Σύμφωνα με το «footmercato» ο Ζόρζε Μέσι δέχθηκε πρόταση ύψους 1.2 δισεκατομμυρίων ευρώ για τον γιο του από την Αλ Χιλαλ!

Ενώ ο… ισόβιος αντίπαλός του Κριστιάνο Ρονάλντο εντάχθηκε στην Αλ Νασρ αυτόν τον χειμώνα, ο pulga, που εξακολουθεί να κρατά ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, έχει στα χέρια του τη μεγαλύτερη πρόταση που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία του αθλήματος και την προοπτική να ταξιδέψει στο Εμιράτο της Ανατολής και στη μεγάλη εχθρό της Αλ Νασρ, την Άλ Χιλάλ.

Η πρώτη επιλογή του γεννημένου στο Ροζάριο άσου ήταν πάντα η Μπαρτσελόνα, αλλά οι αβεβαιότητες γύρω από το σχέδιο βιωσιμότητας του καταλανικού συλλόγου ανάγκασαν τον παίκτη να αναζητήσει κι άλλες επιλογές. Το ρεπορτάζ του «footmercato» μάλιστα αναφέρει ότι ο πατέρας του έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση συμβολαίου από την Αλ Χιλάλ. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες σχετικά με το last dance του σπουδαίου Αργεντινού.