Μεσίνα: «Τα κρεβάτια στα νοσοκομεία δεν φτάνουν, μοιάζει με πόλεμο»
1 minute ago
6

Ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο έδωσε συνέντευξη στο ESPN

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία και τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν γιατροί και νοσηλευτές ώστε να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση του κορονοϊού μίλησε ο Ετόρε Μεσίνα. Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN μεταξύ άλλων είπε:«Είναι έντονο το αίσθημα της ενότητας, όπως επίσης είναι έντονο το αίσθημα ευγνωμοσύνης και θαυμασμού για τους γιατρούς, τους νοσοκόμους και όλους όσους δουλεύουν στα νοσοκομεία. Αντιμετωπίζουν μία πρωτοφανή κρίση που μοιάζει με κατάσταση πολέμου.

Τα κρεβάτια στα δωμάτια έκτακτης ανάγκης των νοσοκομείων δεν φτάνουν και θα πρέπει να φτιάξουμε σκηνές μέσα στα νοσοκομεία. ‘Όπως ακριβώς συμβαίνει και στον πόλεμο».

Αναφορικά με την ομάδα του είπε: «Υπάρχει αλληλεγγύη. Κανείς δεν είναι μόνος. Η Αρμάνι είναι καλά οργανωμένο κλαμπ,  πολλοί παίκτες είναι εδώ με τις οικογένειές τους και πάντα ενήμεροι σχετικά με την κατάσταση στη χώρα, καθώς η Ιταλία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Εδώ στην Ευρώπη πολλοί παίκτες ζητάνε να γυρίσουν στις ΗΠΑ τις τελευταίες μέρες. Τώρα η κατάσταση είναι διαφορετική, καθώς δεν γνωρίζουν όλοι ποια είναι η καλύτερη επιλογή, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει και στις ΗΠΑ».