Μεταμόρφωση: Τι λένε οι γείτονες του 58χρονου πυγμάχου που δολοφονήθηκε
2 years, 11 months ago
6

Την ώρα που η αστυνομία ερευνά τη δολοφονία του παλαίμαχου πυγμάχου της ΑΕΚ, το Σάββατο το βράδυ στη Μεταμόρφωση, στη γειτονιά του 58χρονου φίλοι και γείτονες δεν μπορούν να το πιστέψουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά αυτό που εξετάζεται είναι είτε ο παλαίμαχος πυγμάχος να έπεσε θύμα ατόμου με το οποίο είχε τσακωθεί πριν από καιρό και το είχε γρονθοκοπήσει, είτε να έπεσε θύμα ξεκαθαρίσματος νονών της νύχτας.

Στη γειτονιά του, στη Νέα Φιλαδέλφεια όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν καλοκάγαθο άνθρωπο παρά το γεγονός ότι βρισκόταν μπλεγμένος σε κυκλώματα της νύχτας. Εκείνο που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση όπως φαίνεται και από το υλικό των καμερών που κατέγραψαν τη δολοφονία είναι πως οι δράστες επέβαιναν σε ένα χαμηλού κυβισμού μηχανάκι σκοτώνοντας τον 58χρονο μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πελατών της καντίνας έξω από την οποία βρισκόταν ο άτυχος άντρας.

Τι δείχνει το βίντεο-ντοκουμέντo

Το βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει την στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των εκτελεστών του μπροστά από την καντίνα στη Μεταμόρφωση. Η δολοφονίας έγινε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 58χρονος έφτασε έξω από το μαγαζί και σταμάτησε με το μηχανάκι του. Τότε, από το αντίθετο ρεύμα, έφτασε στο σημείο όπου βρισκόταν ένα άλλο μηχανάκι. Ο συνεπιβάτης τράβηξε το όπλο του και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές, μία στον θώρακα και δυο στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς τη λεωφόρο Τατοΐου. Όλα έγιναν στην οδό Ιφιγενείας, στα «σύνορα» της Νέας Ιωνίας με τη Μεταμόρφωση. Εκεί όπου έξω από μια καντίνα γεμάτη κόσμο,ο 58χρονος πρώην πυγμάχος δέχτηκε τρεις σφαίρες.

protothema.gr