Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ ως προπονητής αντίπαλης ομάδας του Ολυμπιακού Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική της Basket League
1 year, 5 months ago
6

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής της ομάδας Δυτικών προαστίων. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο στάδιο που αγαπήθηκε και δοξάστηκε όσο κανένας άλλος, έχει ξεκινήσει.

Ο άνθρωπος που άλλαξε το ρου της ιστορίας του  μπασκετικού Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη επιστρέφει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος με την ιδιότητα του προπονητή.

Ο άλλοτε αρχηγός του Ολυμπιακού αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τους φίλους των ερυθρολεύκων, καθώς η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 8.000 οπαδούς που θα βρεθούν στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν τον άλλοτε αρχηγό της ομάδας, και η ατμόσφαιρα στο φαληρικό στάδιο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός ο οποίος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλει να συνεχίσει τις νίκες σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις.

Στη αντίπερα όχθη, το Περιστέρι έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τις επίσημες υποχρεώσεις του και θα επιχειρήσει να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Μπαρτζώκα, σε ένα ομολογουμένως αυξημένης κλίμακας δυσκολίας αγώνα.

pronews.gr