Ολυμπιακοί Αγώνες – Συγκλονίζει ο Γιάννης Φουντούλης με τις δηλώσεις του για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
1 month, 12 days ago
6

Μοναδική καλή είδηση μιας ημέρας τυλιγμένης στις φλόγες και γεμάτης από ανθρώπινο πόνο, ήταν ο θρίαμβος της Εθνικής Ομάδας Πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έναντι των Ούγγρων.

Οι Έλληνες αθλητές, αμέσως μετά τη νίκη τους έκαναν δηλώσεις στις οποίες ο ενθουσιασμός τους ήταν ξεκάθαρος (και απολύτως κατανοητός), όμως ακόμη και σε αυτή τη στιγμή της νίκης, ζήτησαν συγγνώμη από την κάμερα της ΕΡΤ για τους πανηγυρισμούς τους σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε:

«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνετε πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται.

»Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνεύσει άνθρωπος, ζώο ή η φύση περισσότερο. Έχω χάσει τα λόγια μου. Κανείς δεν έφερε εδώ την ομάδα μόνος του. Έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά που δεν το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Για να γίνει πράξη θέλει πολύ κόπο. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που θα μνημονεύεται και θα μας ακολουθεί για μια ζωή».

Δείτε το βίντεο:

in.gr