Οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ: Μακριά η Εθνική Ελλάδος από Ηράκλειο!
1 year, 12 days ago
6

Οργή στους οπαδούς του ΟΦΗ, μετά την απόφαση υποβιβασμού της κρητικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση, η οποία υπογράφεται από τρεις συνδέσμους οπαδών του ΟΦΗ, ζητείται να τιμωρηθούν φυσικά πρόσωπα και όχι η ίδια η ομάδα.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρεται, η Εθνική Ελλάδος είναι ανεπιθύμητη στο Ηράκλειο, όπου είναι προγραμματισμένο να μετακομίσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Ελλάδος σας μακριά από το Ηράκλειο, ούτε να το σκέφτεστε”

Ένα χρόνο μετά τον περίφημο αγώνα ΟΦΗ – Αιγινιακου βγήκε σήμερα μια περήφανη απόφαση. Υποβιβασμός , -6 και 300 .000 πρόστιμο. Όταν ο Τσαλος έφαγε 60.000 και απαγόρευση ενασχόλησης ισοβίως με το ποδόσφαιρο. Όταν ο Τσαλος με τον Πηρουνακη έκαναν τα δικά τους κατά την επο του Γραμμένου. Και αν έκαναν και επωφελήθηκαν η ομάδα τι φταίει; Ας πληρώσουν αυτοι όχι με πρόστιμο αλλά με φυλακη . Να μάθουμε τι έβαλαν στην τσέπη και εμείς. Οργή για την ομάδα των 9 που παρέδωσαν την ομάδα στον Τσάλο.

Αυτούς που τιμήθηκαν μόλις προχθές από τον θεματοφύλακα της ιστορίας του ΟΦΗ για ποια άραγε προσφορά τους; Και έρχεται και ο τιμητής της ανεξαρτησίας και της νέας εποχής του ποδοσφαίρου σήμερα στην Κρήτη. Ε λοιπόν επειδή εμείς συνηθίσαμε να είμαστε τόσα χρόνια στους δρόμους είμαστε έτοιμοι ξανά. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή σε κάθε εκδήλωση. Σε κάθε εκλογική διαδικασία.

Και να ξέρετε ότι αν η τιμωρία δεν πάει σε φυσικά πρόσωπα και όχι στην ομάδα καμμιά Εθνική δεν θα είναι δεκτή στο Ηράκλειο.Θα το καταλαβετε αμεσα εντος Παγκρητίου σταδίου.

Εκεί που πρέπει λοιπόν και εκεί που μάθαμε να δίνουμε αγώνες. Φυλακή στους φυσικούς αυτουργούς της απάτης αν αποδειχθεί και όχι πρόστιμα που δεν θα πληρώσουν ποτέ. Φοβίζει το όνομα του Μιχάλη Μπουση έτσι; Φοβίζει ότι ο ΟΦΗ ξαφνικά δυναμώνει επικίνδυνα?

Hard days make us stronger….

Snakes 4 Heraklion club
Κρητες 4 Θεοδωρος Παπαδοπουλος
Στεκι φιλων ΟΦΗ Αρχανων»