«Παλεύει» με τον καρκίνο η μητέρα του Κριστιάνο
6 months, 23 days ago
6

Μια άσχημη είδηση ήρθε στο φως το πρωί της Παρασκευής, καθώς έγινε γνωστό πως η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, πάσχει από καρκίνο στο στήθος.
Μέσα στην «χρυσόσκονη» στην οποία ζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν θα μπορούσε να αποφύγει την μοίρα. Μια άσχημη είδηση ήρθε να σκεπάσει την οικογένεια του Πορτογάλου. Η μητέρα του μέσω δηλώσεών της έκανε γνωστή την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η 64χρονη Ντολόρες Αβέιρο αποκάλυψε μέσω δηλώσεών της πως αγωνίζεται για την ζωή της. Το 2007 είχε προβεί σε χειρουργείο αφαιρώντας τον όγκο που είχε φανεί στο στήθος της. Η επιτυχημένη επέμβαση της έσωσε την ζωή με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τότε να προσφέρει προς τιμήν της ένα μεγάλο ποσό. Ο Πορτογάλος δώρισε περί τις 120.000 ευρώ προκειμένου να δημιουργηθεί στην γενέτειρά του, την Μαδέιρα μονάδα ειδική για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Με την συμπλήρωση 34 ετών του γιου της, η Ντολόρες Αβέιρο αποκάλυψε στα Μέσα την ιστορία προσθέτοντας και την νέα της σοβαρή περιπέτεια. Η 64χρονη το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να βγει νικήτρια σε ακόμη μια μάχη. Για κακή της τύχη αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και στο άλλο της στήθος.

«Χειρουργήθηκα και στο άλλο μου στήθος στην Μαδρίτη, έκανα όλα τα απαραίτητα και τώρα αγωνίζομαι για την ζωή μου» τόνισε χαρακτηριστικά. Μητέρα τεσσάρων παιδιών η Αβέιρο έχει μάθει να αγωνίζεται σκληρά όλα αυτά τα χρόνια. Το λαμπρό δημιούργημά της, ο Κριστιάνο στέκεται πάντα δίπλα της έχοντας τονίσει κατ’ επανάληψη πόσο την αγαπάει!