ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Δίχτυ σε όλη την Τούμπα για το Κυριακάτικο ντέρμπι
4 months, 5 days ago
6

O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα στο πιο μεγάλο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μάλιστα, ενημέρωσε μέσω των social media της ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια και έγινε sold out. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τοποθετηθεί προστατευτικό δίχτυ περιμετρικά σε όλες τις κερκίδες της Τούμπας, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει καμία πιθανότητα να πέσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν θα υπάρχει δίχτυ μόνο μπροστά από τα δύο πέταλα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, στα κόρνερ και στα επίσημα, πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων από εκεί που ξεκίνησαν όλα τα περυσινά πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δίχτυ έχει μπει αλλά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει καμία πιθανότητα να πέσει κάτι στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολές στους συνεργάτες του για τον τρόπο, με τον οποίο η ίδια η ΠΑΕ θα διασφαλίσει ότι δεν θα συμβεί το παραμικρό. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο και θα έχει συσκέψεις με τα στελέχη της ομάδας με θέμα την ασφάλεια του ντέρμπι.