Πέγκουλα – Σάκκαρη 2-0
2 years, 2 months ago
6

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε με 2-0 σετ από Τζέσικα Πεγκούλα και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Australian Open.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε σε κακή μέρα και ηττήθηκε με 2-0 σετ από Τζέσικα Πεγκούλα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την συνέχεια του Australian Open. H Τζέσικα Πεγκούλα επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 6-3) σε 1 ώρα και 35 λεπτά και ολοκλήρωσε την παρουσία της Μαρίας στη Μελβούρνη.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν σε κακή μέρα, κάνοντας αρκετά λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα μπόρεσε να φανεί όσο ανταγωνιστική θα ήθελε και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στον ρυθμό της Αμερικανίδας που ήταν σταθερός από την αρχή της αναμέτρησης. Έτσι η 26χρονη Ελληνίδα δεν μπόρεσε να σπάσει το ρεκόρ της στο Australian Open αφού ξανά η πορεία της σταμάτησε στον τέταρτο γύρο.

Ο αγώνας

Το πρώτο σετ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την Μαρία Σάκκαρη αφού η Πέγκουλα από το πρώτο κιόλας γκέιμ της έκανε break. Η Ελληνίδα τενίστρια σιγά-σιγά ανέβασε στροφές και κατάφερε να πάρει πίσω το break φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία με 3-3 γκέιμ. Από εκεί και πέρα η αμερικανίδα πήρε ξανά το προβάδισμα και έκανε το 5-3 στα γκέιμ. Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να μειώσει σε 5-4 και ακολούθησε ένα ακόμα break για το 5-5.

Η Μαρία έκανε το 5-6 στα γκέιμ με την Αμερικανίδα να ισοφαρίσει σε 6-6 και να οδηγεί το παιχνίδι στο tie break. Εκεί η Πέγκουλα ήταν ήταν ασταμάτητη με δύο άσους δύο winner και τρία αβίαστα λάθη της Σάκκαρη έκανε το 7-0, κατακτώντας το 1ο σετ του αγώνα.

Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης η Πέγκουλα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος. Μετά το αρχικό 1-1 στα γκέιμ κράτησε το σέρβις της και μετά από λάθη της Μαρίας Σάκκαρη έφτασε στο break για να κάνει το 3-1 στα γκέιμ. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν μπορούσε να αντιδράσει απέναντι στην αμερικανίδα η οποία έκανε εύκολα το 4-1. Η Μαρία προσπάθησε και κράτησέ το σέρβις της με άσο η αλλά η Πέγκουλα έφτασε άνετα στο 5-2.

Η Σάκκαρη μείωσε σε 5-3 τα γκέιμ, αλλά κάπου εκεί η αμερικανίδα ήταν πιο ψύχραιμη και εκμεταλλεύτηκε ένα αβίαστο λάθος της Μαρίας και ένα λάθος στην άμυνα της και κατέκτησε και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 2-0 και έτσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αustralian Οpen για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

in.gr