Πρώτη προπόνηση στο Σίδνεϊ για τον Τσιτσιπά
2 years, 3 months ago
6

Στο Σίδνεϊ βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση επί αυστραλέζικου εδάφους, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του, προπονητή του και αρχηγό της ελληνικής ομάδας, Απόστολο Τσιτσιπά.

Η προετοιμασία του 23χρονου για τη νέα σεζόν έχει μπει στην τελική ευθεία, με τον Στέφανο να μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο ATP CUP.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοργάνωση του 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 1-9 Ιανουαρίου, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο μαζί με τις Πολωνία, Αργεντινή και Γεωργία. 

Στη σύνθεση της ελληνικής ομάδας εκτός από τον Στέφανο Τσιτσιπά βρίσκονται επίσης οι Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης και Αριστοτέλης Θάνος. Η Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά και στο πρώτο tie θα βρει απέναντί της την Πολωνία.

Ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς στο δεύτερο παιχνίδι του tie, ενώ στο πρώτο ο Μιχάλης Περβολαράκης θα βρει απέναντί του τον Κάμιλ Μάτζρζακ. Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα (3/1) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, με τον Στέφανο να παίζει με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και την Τετάρτη (5/1) με την Γεωργία, με τον κορυφαίο τενίστα της χώρας μας να αντιμετωπίζει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν δυο ομάδες.

in.gr