Ρονάλντο: «Νεϊμάρ μην ακούς κανέναν, γύρνα και πάρε το τρόπαιο!»
1 year, 4 months ago
6

Διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο, είναι η ακριβής διάγνωση, για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, στην πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ 2022 και στη νίκη με 2-0 επί της Σερβίας.

Οσούπερ σταρ της «σελεσάο» δηλώνει πως θα δώσει μάχη για να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για την αγωνιστική συμπεριφορά και το χαρακτήρα του το τελευταίο διάστημα και ο Ρονάλντο έσπευσε να του συμπαρασταθεί. Ο θρυλικός άσος, που οδήγησε τη Βραζιλία στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2002, με ανοικτή επιστολή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στήριξε τον Νεϊμάρ και τόνισε:

«Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι σε αγαπάνε και σε θαυμάζουν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε εκεί που είσαι και έχεις θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Μην ακους κανέναν. Γύρνα πίσω γρήγορα στην ομάδα και πάρε το τρόπαιο για σένα, την ομάδα και τη Βραζιλία! Το γράμμα αυτό είναι κόντρα στη λεκτική βία που έχεις υποστεί το τελευταίο διάστημα. Οι Βραζιλιάνοι σε χρειάζονται. Γύρνα πίσω δυνατότερος. Πιο έξυπνος. Πεινασμένος για γκολ και θέαμα. Σε χρειαζόμαστε.»