«Σφαλιάρα» των Γκρίζλις στους Μπακς – Το μήνυμα του Γιάννη – ΒΙΝΤΕΟ
1 year, 4 months ago
6

Μία από τις πιο βαριές ήττες των τελευταίων ετών γνώρισαν τα ξημερώματα οι Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν με 142-101 από τους Γκρίζλις στο Μέμφις.

Συγκεκριμένα είναι η δεύτερη πιο βαριά ήττα στην εποχή του Μάικ Μπουντενχόλζερ στον πάγκο του Μιλγουόκι, μετά από το περσινό 137-95 από τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι «αρκούδες» κατασπάραξαν τα «ελάφια», με τον Τζα Μοράντ να πραγματοποιεί με τη σειρά του μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του, κάνοντας triple-double με 26 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Από τη μεριά του, ο Ντίλον Μπρουκς σημείωσε 18 πόντους με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έπαιξε για 25:36, έχοντας 19 πόντους (4/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/13 βολές), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος, 2 φάουλ και 7 κερδισμένα φάουλ.

Επίσης, 19 πόντους είχε ο Μπόμπι Πόρτις με 7 ριμπάουντ, ενώ εκείνος που βρέθηκε σε κάκιστη βραδιά ήταν ο Κρις Μίντλετον, αφού είχε 3 πόντους με 0/4 δίποντα και 1/8 τρίποντα.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Τζαζ, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/12) στις 03:00, στο «Fiserv Forum».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο NBA

Ρόκετς-Χιτς  108-111

Γκρίζλις-Μπακς 142-101

Τζαζ-Πέλικανς  132-129

Κλίπερς-Σανς  95-111

Tο μήνυμα του Γιάννη μετά την συντριβή από τους Γκρίζλις (ΦΩΤΟ)

Η βραδιά στο Μέμφις ήταν πολύ κακή για τους Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αν και τέλειωσε την 26λεπτη εμφάνισή του με 19 πόντους (5/13 σουτ) – 6 ριμπάουντ – 5 ασίστ – 1 κλέψιμο, δεν ξέφυγε από τη συνολική εικόνα της ομάδας του, η οποία υπέστη μια συντριπτική ήττα σε όλους τους τομείς παραδομένη από νωρίς στα άγρια νύχια των Γκρίζλις.

Το -41 ήταν ένα σκληρό «μάθημα» για τα «Ελάφια» που βγήκαν στο δάσος για απογευματινή βόλτα και κατασπαράχτηκαν. Ήταν το θήραμα των αρκούδων. Ο «Greek Freak», όπως φυσικά και όλος ο οργανισμός του Μιλγουόκι, θέλει να ξεχάσει γρήγορα τι συνέβη. Να το αφήσει πίσω το αποτέλεσμα αυτό, έχοντας όμως λάβει το μήνυμα, έχοντας αντιληφθεί τα λάθη και τις παραλείψεις. Για να βγει κάτι απ’ όλο αυτό, να έρθει η κάθαρση και κατόπιν η αγωνιστική βελτίωση.

Μέσα από τις αντιξοότητες αναπτύσσεσαι“, έγραψε ο Γιάννης στην ανάρτηση που έκανε με αφορμή την κάκιστη απόδοση των Μπακς. Ο επόμενος αγώνας (18/12, 3:00) με τους ανεβασμένους Τζαζ στο «Fiserv Forum», εκεί που μετρούν 13-3, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αντίδραση. Μια πειστική εμφάνιση θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις και θα δείξει ότι ο αγώνας ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Ότι όντως τέτοια αποτελέσματα σε βοηθούν να σκεφτείς, να δεις τα πράγματα διαφορετικά, ν’ αλλάξεις το mindset και να προχωρήσεις διαφορετικά.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr