Σωτήρης Τσιόδρας – Γιατί η κυβέρνηση τον επιστράτευσε και πάλι
2 years, 5 months ago
6

Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσε το πρωί της Τεταρτης η ανακοίνωση της επανεμφάνισης του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος πραγματοποίησε ενημέρωση για τον κοροναϊό, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε για «δύσκολο χειμώνα» που έρχεται, αλλά και για τον εμβολιασμό.

Η επιστροφή του κ. Τσίοδρα, μετά από αρκετό καιρό, χτύπησε «καμπανάκια» στο μυαλό πολλών ανθρώπων πώς τα δύσκολα ίσως να μην έχουν τελειώσει ακόμα. Μάλιστα, αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, εντείνει τον φόβο ενόψει των επόμενων μηνών.

Γιατί η κυβέρνηση επιστράτευσε και πάλι τον Τσιόδρα

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, η κυβέρνηση προσπαθεί να στείλει διπλό μήνυμα με την επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα.

Από τη μια πλευρά θέλει να μας πει ότι πρέπει να προσέχουμε, αφού η πανδημία δεν έχει ακόμα περάσει και από την άλλη να υπογραμμίσει ότι πρέπει να επιστρέψουμε σιγά – σιγά στην κανονικότητα, αφού δεν μπορεί να κλείνει συνεχώς η χώρα.

Αυτή η ισορροπία των μέτρων, δηλαδή του ανοίγματος από τη μία και της προσοχής από την άλλη, είναι πολύ λεπτή «και καλά κάνει και προειδοποιεί ο Σωτήρης Τσιόδρας και καλά κάνει και το κάνει με το κύρος του το επιστημονικό και τη γνώση του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πρετεντέρης.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο κ. Τσιόδρας