Σπανούλης: Γιατί αποφάσισα να φύγω από τον Παναθηναϊκό και να πάω στον Ολυμπιακό
5 months, 3 days ago
6

Καλεσμένος του Τζο Αρλάουκας στο «The Crossover Podcast» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, που μίλησε για την απόφασή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό, για το πότε σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αλλά και για πολλά άλλα.

Για τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 ο Σπανούλης είπε: «Ήταν η κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή για μένα. Έτσι σκέφτηκα. Η καρδιά μου είπε να το κάνω. Ήταν μία καθαρή απόφαση. Το σκέφτηκα και είπα: Είναι το πεπρωμένο μου. Το κάρμα μου. Θα το ακολουθήσω. Έχω μεγάλη, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό μου πως μπορώ να πετύχω. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά επειδή θέλεις να πας εκεί. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, επειδή γνωρίζεις πόση πίεση θα αντιμετωπίσεις από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έβλεπαν κάποιον που θα τους οδηγούσε στους τίτλους, αλλά και αντίστοιχα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού επειδή έφυγες από την ομάδα τους».

Πήρε εξιτήριο

Περίοδος αποθεραπείας από σήμερα (2/4) για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε χθες στο πόδι, επέστρεψε στο σπίτι του και θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες.