Θέλουν να «τρελάνουν» τους πάντες οι Γουόριορς: Πάνε για τη «βόμβα» με Ντουράντ
1 year, 9 months ago
6

Οι Γουόριορς ενδιαφέρονται να γίνουν αυτοί η ομάδα που θα κάνει το trade με τους Νετς και θα αποκτήσουν ξανά τον Κέβιν Ντουράντ

Ο Κέβιν Ντουράντ ζήτησε ανταλλαγή από τους Νετς με την έναρξη της Free Agency και έβαλε φωτιά στο ΝΒΑ, αφού οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν τρόπο να προτείνουν το κατάλληλο πακέτο ανταλλαγής στο Μπρούκλιν.

Την ώρα που ο Κάιρι Ίρβινγκ έκανε χρήση της option του και μένει –προς το παρόν–, ο έτερος σούπερ σταρ της ομάδας ψάχνει για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Οι επιλογές του θα είναι πολλές, όμως φαίνεται να προτιμά Σανς ή Χιτ.

Παρ’ όλα αυτά, οι πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μπαίνουν κι αυτοί στο «κόλπο» της απόκτησης του «KD» και έχουν να προσφέρουν ένα πολύ δυνατό πακέτο για να δελεάσουν τους Νετς και να κάνουν το «μπαμ» του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τον Μάρκ Σπίαρς, οι Γουόριορς ενδιαφέρονται έντονα για την επιστροφή του μετά το 2019, όταν και τους είχε αφήσει μετά τους χαμένους τελικούς κόντρα στους Ράπτορς για να πάει στους Νετς.

Το Γκόλντεν Στέιτ θα μπορούσε να θυσιάσει τους Τζόρνταν Πουλ, Άντριου Γουίγκινς, Τζόναθαν Κουμίνγκα και Τζέιμς Γουάισμαν για να φέρουν και πάλι τον Ντουράντ πίσω και να φτιάξουν και πάλι μια ανεπανάληπτη βασική πεντάδα.

Η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες ή και ώρες από τους Νετς, που έχουν βάλει όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και εξετάζουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον τους.

in.gr