Βασίλιε Μίτσιτς: Η Ελλάδα έρχεται με την πιο δυνατή της ομάδα
1 year, 8 months ago
6

Ο Μίτσιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκθείασε σε δηλώσεις του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος πρόκειται να συναντήσει την εθνική Ελλάδας με τη χώρα του, τη Σερβία, σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα με ρεκόρ 3-1 θα παίξει με τη Σερβία, η οποία έχει 1-3, στις 25 Αυγούστου, και  ο παίκτης της Εφές αναγνώρισε πως η «επίσημη αγαπημένη» έχει μια από τις πιο δυνατές ομάδες ομάδες που θα μπορούσε.

Παρά το γεγονός πως η εθνική Σερβίας αποτελείται από NBAers και κατόχους ατομικών βραβείων (Γιόκιτς, Μίτσιτς), φαίνεται πως το σύνολό της έχει αισθήματα… φόβου απέναντι στην Ελλάδα.

Αυτό αποδεικνύουν άλλωστε οι δηλώσεις του MVP στο Final 4. Ο σέρβος πόιντ γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως οι ομάδες που έχουν να αντιμετωπίσουν (Ελλάδα, Τουρκία), είναι πολύ καλές, αλλά και οι ίδιοι έχουν πολύ ταλέντο στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλιε Μίτσιτς:

«Πάντα πηγαίνω μέρα με τη μέρα, ένα παιχνίδι τη φορά. Και οι δύο ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πριν από το Eurobasket, η Ελλάδα και η Τουρκία, είναι πολύ καλές, όμως και εμείς είμαστε γεμάτοι ταλέντο».

«Όλα για εμάς είναι καινούρια, τα συστήματα, το περιβάλλον, όμως τώρα σκεφτόμαστε την Ελλάδα, που έρχεται με την πιο δυνατή της ομάδα στο Βελιγράδι και θα είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε πριν από το Eurobasket».

Για τους NBAερς ο Μίτσιτς είπε: «Είναι μια πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλοι ήθελαν να παίξουν εκεί και κατά κάποιον τρόπο συνέπεσε με το ότι οι παίκτες του ΝΒΑ ξεκουράζονται λίγο περισσότερο για να έρθουν φρέσκοι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν υπογράψει μεγάλα συμβόλαια και αυτό τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις τους».