12 μήνες κλειστά: Κραυγή αγωνίας από τα γυμναστήρια – «Πεινάμε, υπάρχει κάποιος να μας ακούσει;»
3 years, 1 month ago
6

Κλειστά γυμναστήρια: Δώδεκα μήνες κρατά το κλείσιμο των γυμναστηρίων, λόγω του COVID-19. H κατάσταση φαίνεται πως έχει φτάσει στο απροχώρητο για αρκετούς επαγγελματίες του χώρου. Πρόσφατα, η Χριστίνα Ματθαίου εξέφρασε την απόγνωσή της. Αυτό, διότι μπορεί να έκλεισαν τα γυμναστήρια, αλλά οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις τρέχουν. Αναλυτικότερα:

 

Χ. Ματθαίου: Όλα όσα ανέφερε στο Facebook

Τι είπε αρχικά η Χριστίνα Ματθαίου για τα κλειστά γυμναστήρια: «Μας έχετε κλειστούς 12 μήνες. Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι;», αναφέρει με απόγνωση σε βίντεο που ανήρτησε στο Facebook. Παράλληλα, εξηγεί την δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πλέον τα γυμναστήρια, εκφράζοντας επί της ουσίας, όλα όσα προβληματίζουν περίπου 45.000 οικογένειες που απασχολούνται στον χώρο».

Κλείσιμο γυμναστηρίων επί 12 μήνες, λόγω COVID-19.

Τι είπε στη συνέχεια, η Χριστίνα Ματθαίου, για τα κλειστά γυμναστήρια: «Έχω θυμό και οργή και σας ζητώ συγνώμη, αλλά τρώνε παιδιά μέσα από αυτές τις επιχειρήσεις. Δεν θα πεθάνουμε από τον κορονοϊό και θα πεθάνουμε από την πείνα…», αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Ματθαίου. «Τι λέτε κύριοι; Τι είναι τα γυμναστήρια; Τα έχετε ξεχασμένα εντελώς; Που είναι ο αρμόδιος υπουργός; Δεν μας δίνετε κανένα περιθώριο δουλειάς! Γιατί δεν μας βοηθάτε; Σε όλα τα ευρωπαικά κράτη δίνουν το 75 %!».

 

Η Χριστίνα Ματθαίου, είπε καταλήγοντας για τα κλειστά γυμναστήρια: «Εμείς δεν είμαστε άνθρωποι; Για ποια ανθρώπινα δικαιώματα βγαίνει ο κόσμος και μιλάει, όταν ο κόσμος πεινάει; Πεινάμε κύριοι στα γυμναστήρια! Υπάρχει κάποιος να μας ακούσει; Πάει ένας δάσκαλος γυμναστής σε ένα γυμναστήριο σαν το κρυφό σχολειό να πληρωθεί 50 ευρώ το μήνα στα κρυφά για να ζήσει το παιδί του, να του πάει γάλα και ψωμί και τον γράφετε!

Και δεν γράφετε τα σουπερ μάρκετ, τα μετρό, τα λεωφορεία που γίνεται της μουρλής! Για ποια αξιοκρατία μιλάμε; Γιατί δεν βοηθάτε τα παιδιά; Τα παιδιά της Ελλάδας;».

Χ. Ματθαίου: Ακολουθεί το βίντεο που ανάρτησε η γνωστή

 

enimerotiko.gr