35χρονη κατέρρευσε μπροστά στο παιδί της και πέθανε – Είχε χειρουργηθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου λίγες μέρες πριν Ήταν μητέρα τριών παιδιών
1 year, 6 months ago
6

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 35χρονη γυναίκα στη Ρόδο το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9), τρεις ημέρες μετά την εγχείρησή της, καταρρέοντας μπροστά στο ηλικίας δύο ετών παιδί της.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα άλλων δύο διδύμων ηλικίας 10 μηνών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η 35χρονη υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο με τους γιατρούς και τους διασώστες να μην καταφέρνουν να την κρατήσουν στη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν.

Ο σύζυγός της θα προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και κατά του γιατρού του νοσοκομείου της Ρόδου που την εγχείρησε τρεις μέρες νωρίτερα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας ενώ ήδη έχει διοριστεί από την οικογένεια καθηγήτρια Ιατρικής η οποία θα παραστεί στην διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη (29/09) στη σορό της άτυχης γυναίκας.

pronews.gr