Α.Πορτοσάλτε: «Δεν φταίει ο Κ.Μητσοτάκης αλλά οι προηγούμενες κυβερνήσεις για την τραγωδία των Τεμπών»!
1 year, 1 month ago
6

Συνεχίζει τις δηλώσεις «ξεπλύματος» της κυβέρνησης ο πλέον φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Α.Πορτοσάλτε, ο οποίος δήλωσε για το έγκλημα των Τεμπών ότι «φταίει ο Μητοστάκης που δεν είπε ότι παρέλαβε σάπιο ΟΣΕ από τις προηγούμενες κυβερνήσεις»!

Ο δημοσιογράφος, κατά του οποίου οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστησαν χθες υβριστικό πανό στο ΣΕΦ, μίλησε για «ευθύνες» των προηγούμενων κυβερνήσεων. Η σημερινή ήταν έξω από το «κάδρο»!

Φυσικά, αυτό θα είναι το επίσημο κυβερνητικό αφήγημα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Κατά τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος θυμίζουμε ότι πρόσφατα είπε πως με τις θυσίες ανθρώπινων ζωών βελτιώνονται οι υποδομές της χώρας, η ευθύνη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη έγκειται μόνο στο γεγονός ότι… δεν είπε πως παρέλαβε έναν «σάπιο ΟΣΕ»!

Δηλαδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη που κυβερνάει την χώρα εδώ και 4 χρόνια δεν ευθύνεται για τίποτε…

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι εδώ, είναι παρούσες. Διατυπωμένες από την πρώτη στιγμή. Παρέλαβε έναν σάπιο ΟΣΕ. Το πόσο σάπιος είναι ο ΟΣΕ το παρακολουθούμε μέρα με τη μέρα. Είναι σάπιος ο ΟΣΕ. Ο Μητσοτάκης με τον Καραμανλή παραλαμβάνουν σάπιο ΟΣΕ και δυστυχώς για τον Μητσοτάκη και δυστυχώς για τον Καραμανλή, δεν το λένε».

 

Σημειώνεται ότι ο κατεξοχήν φιλοκυβερνητικός (κατά δήλωσή του άλλωστε αφού παροτρύνει τους πολίτες δημοσίως να ψηφίσουν ΝΔ για να μην έχει η χώρα περιπέτειες) δημοσιογράφος μίλησε πριν λίγες ημέρες στο κατεξοχήν κυβερνητικό κανάλι της ΕΡΤ, οπότε υπήρχε και το ανάλογο κλίμα…

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα και είπε το αμίμητο:
«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων.
Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».
pronews.gr