Αυτοκτονία γυμναστή: «Ήθελε να με εκδικηθεί» – Τι λέει μέσω του δικηγόρου της, η «γυναίκα αράχνη»
1 month ago
6

Μέσα στο e-mail καταδεικνύονται εγκληματικές ενέργειες».

Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη,  με τις Αρχές να έχουν θέσει στο «μικροσκόπιο» τους 24 παραλήπτες του ηλεκτρονικού μηνύματος, που φέρεται να έστειλε, ο 50χρονος, λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ίδια ώρα η επονομαζόμενη «γυναίκα αράχνη», που ο αυτόχειρας κατηγορεί ότι τον εξαπάτησε αποσπώντας του σχεδόν 500.000 ευρώ, περνά στην αντεπίθεση.

Μέσω του δικηγόρου της, τον κατηγορεί για εκδικητική στάση, σημειώνοντας πως  ο γυμναστής έστειλε και πορνογραφικό υλικό, από συνευρέσεις με την εντολέα του, σε πολλούς αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και το σχολείο της κόρης της.

«Ήθελε να με εκδικηθεί»

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της γυναίκας, Κωνσταντίνος Κολτσής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι ο  γυμναστής τις μέρες που προηγήθηκαν της αυτοκτονίας του της έστελνε μηνύματα απειλώντας την ότι «θα την καταστρέψει».

Εκεί αποδίδει η ίδια και το γεγονός ότι, την αναφέρει στο τελευταίο του σημείωμα.

«Την κατηγόρησε για να την εκδικηθεί», είπε ο δικηγόρος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι, μαζί με το email της αυτοκτονίας του, ο γυμναστής έστειλε και πορνογραφικό υλικό, από συνευρέσεις με την εντολέα του, σε πολλούς αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και το σχολείο της κόρης της.

«Η εντολέας μου αρνείται ότι είχε τους κωδικούς πρόσβασης στην πλατφόρμα με τα κρυπτονομίσματα», είπε ο νομικός.

«Προσωπική υπόθεση αλλά εμπλέκει και άλλους»

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, Σ.Μπαλάσκας, επιβεβαίωσε, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ότι, «το e-mail εστάλη από το δικό του ΙΡ, τα δικά του μέσα και με τα δικά του στοιχεία. Μέσα στο e-mail καταδεικνύονται εγκληματικές ενέργειες. Λέει ότι δεν τον ενδιέφεραν τα χρήματα από το bitcoin, αλλά η προσωπική του σχέση», είπε και συμπλήρωσε πως, «σαφώς είναι προσωπική υπόθεση, αλλά εμπλέκει και άλλους».

in.gr