Αυτός είναι ο 51χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Αττική
3 years, 9 days ago
6

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του κατηγορούμενου για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, ο οποίος συνελήφθη την 1η Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

Πρόκειται για τον Σωτηριάδη Γεώργιο του Σάββα και της Βαΐτσας, γεννηθέντα την 28-1-1970 στη Γερμανία

nea_ionia

 

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2791550 του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ιωνίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση θα έχει διάρκεια μέχρι τις 18 Μαΐου, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.