Αυξημένη κίνηση και ουρές στα εμπορικά καταστήματα
2 years, 11 months ago
6

Ψώνια χωρίς χρονικό περιορισμό, χωρίς την αποστολή SMS, αλλά και χωρίς ραντεβού έκαναν για πρώτο σαββατοκύριακο σήμερα οι καταναλωτές οι οποίοι πλημμύρισαν εμπορικούς δρόμους. Το MEGA ήταν εκεί κατέγραψε την εικόνα.

Ερμού. Σήμερα το μεσημέρι… Πρώτο Σαββατοκύριακο ύστερα από μήνες περιορισμών και lockdown, που οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα χωρίς την υποχρέωση αποστολής SMS.

Ο εμπορικότερος δρόμος πλημμύρισε

Οι Αθηναίοι βρήκαν την ευκαιρία χωρίς να περιορίζονται χρονικά και χωρίς την υποχρέωση του sms στο 13032 να ψωνίσουν με την ησυχία τους με το click away και το click inside ν’ αποτελούν παρελθόν.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν οι ουρές … καθώς συνεχίζουν να ισχύουν οι περιορισμοί στον αριθμο των ατόμων που επιτρέπονται να βρίσκονται την ίδια ώρα εντός των καταστημάτων.

Η βόλτα για τα ψώνια συνοδεύτηκε για τους περισσότερους με ένα καφέ ή φαγητό.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά αύριο Κυριακή 16 Μαΐου αλλά και την Κυριακή 23 Μαΐου ώστε να έχουν την ευκαιρία να ανακτήσουν μέρος του χαμένου τους τζίρου ενώ υπό εξέταση βρίσκεται πρόγραμμα στήριξης για τις επιχειρήσεις ένδυσης και υπόδησης.