Αγία Παρασκευή: Άρπαξαν από ηλικιωμένη κοσμήματα αξίας 1 εκατ. ευρώ
3 years, 1 month ago
6

Κοσμήματα αξίας 1.000.000 ευρώ άρπαξαν απατεώνες «ποντικοί» απο 88χρονη Κωνσταντινουπολίτισσα, στην περιοχή της Αγίας Παρασκεύης. Οι δράστες, που προφανώς παρακολουθούσαν την ηλικιωμένη και είχαν πληροφόρηση οτι μέσα στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου της οδου Αιγαίου Πελάγους, έκρυβε τον θησαυρό, τρύπωσαν μέσα και έκαναν το πλιάτσικο.

Η μεγάλη αρπαγή, έγινε λιγο μετα τις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης. Η 88χρονη επέστρεφε απο το σούπερ μάρκετ, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησιάζει και της πιάνει την κουβέντα. Η γυναίκα ανυποψίαστη τον ρωτά αν είναι απο εταιρεία κούριερ καθώς περίμενε ενα δέμα απο τον γιο της.

Ο δράστης απαντησε καταφατικά και ανεβαίνουν μαζί στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου. Χωρίς η ηλικιωμένη να καταλαβει το παραμικρο, ο άγνωστος αφήνει την πόρτα ανοικτή για να τρυπώσουν οι συνεργοί του. Την ώρα που ο ίδιος την απασχολούσε στην κουζίνα οι «ποντικοί» σαρωναν τα υπόλοιπα δωμάτια.

Λίγη ώρα αργότερα και με λεία κοσμήματα των οποίων η αξία αγγίζει το 1.000.000 ευρώ, οι δράστες εξαφανίζονται ενω ο συνεργός που απασχολούσε την ηλικιωμένη, την παράτησε στην κουζίνα και αρχίζει να τρέχει έξω απο το διαμέρισμα. Η γυναίκα τότε κατάλαβε τι είχε συμβεί και αφού εβαλε τις φωνές κάλεσε την Αστυνομία και κατήγγειλε την αρπαγή των κοσμημάτων που όπως κατέθεσε έκρυβε στο υπνοδωμάτιο της.

protothema.gr