Άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα: Με οκτώ μαχαιριές σκότωσε τη 48χρονη
2 years, 4 months ago
6

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δραματική προσπάθεια του ειδικού διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. να πείσει με τον 54χρονο συζυγοκτόνο να μην πέσει από τα βράχια στο απόκρημνο σημείο του Περιστερά Ιεράπετρας, όπως απειλεί, οι μαρτυρίες που δόθηκαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας αναφέρουν ότι είχε προαναγγείλει τη δολοφονία της 48χρονης εν διαστάσει συζύγου του.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό στην κοινωνία του Λασιθίου, έχουμε σοκαριστεί» λέει στο protothema.gr ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Δείτε σε βίντεο του RadioLasithi, τον 54χρονο να βρίσκεται σε απόκρυμνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά και να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει…

Όπως ανέφεραν όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, λένε πως εδώ και καιρό είχε διαφορές με τη 48χρονη και τους είχε πει πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε. Και πράγματι, το έκανε στις 8 το πρωί όταν όρμησε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε προσωρινά η άτυχη 48χρονη και την χτύπησε ξανά και ξανά με ένα μαχαίρι, καταφέροντάς της οκτώ πλήγμα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό της, όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό πριν από λίγο.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος κατέφυγε στην απόκρημνη περιοχή του Περιστερά και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας στον γκρεμό. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δύναμη της Αστυνομίας και ο διαπραγματευτής που έφτασε στο σημείο επιστράτευσε και τον μεγαλύτερο από τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, που είναι 25 χρόνων, ο οποίος επικοινώνησε με τον πατέρα του στο κινητό του και προσπάθησε να τον πείσει να παραδοθεί και να μην τα αφήσει ορφανά και από τους δυο γονείς τους.

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Την ακινητοποίησε στην πισίνα και άρχισε να τη μαχαιρώνει»

Συγκλονίζει, στο μεταξύ, η περιγραφή της διευθύντριας του ξενοδοχείου στην Ιεράπετρα στο οποίο ο  54χρονος δολοφόνησε την 48χρονη σύζυγό του.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr η διευθύντρια, «Είχε κλείσει προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία την επόμενη σεζόν. Έφυγε από το σπίτι της λίγο μετά τις 7:30 και είπε ότι ο σύζυγός της την παρακολουθούσε. Τη στιγμή που μπήκε μέσα στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, όρμησε πάνω της με ένα μαχαίρι και άρχισε να τον κυνηγάει.

Η γυναίκα φώναζε και στο σημείο της πισίνας τελικά κατάφερε την ακινητοποίησε και άρχισε να της καρφώνει το μαχαίρι στο σώμα. Σωριάστηκε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία της αναπνοή. Η μητέρα μου η οποία είδε το σκηνικό πήγε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο δράστης φεύγοντας της είπε “είχαμε προηγούμενα”. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας είναι ακόμα εδώ».

Ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει:

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Το ζευγάρι Ελλήνων με τα  τέσσερα παιδιά, είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και η 48χρονη διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Εκεί την βρήκε ο δράστης, με τον οποίο δεν είχε συναντηθεί από τότε που χώρισαν και προσπάθησε να τη μεταπείσει. Φαίνεται, όμως, ότι εκείνη δεν ήθελε καν να συζητήσει την επανασύνδεσή τους, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Αυτή την ώρα, ο δράστης είναι μπροστά από ένα γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, ενώ στο σημείο βρίσκεται ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος προσπαθεί να μεταπείσει τον 54χρονο, λέγοντάς του ότι θα μείνουν ορφανά τα παιδιά του.