Αγρίνιο: Συνελήφθη 60χρονος για παιδική πορνογραφία – Βρέθηκαν εκατοντάδες αρχεία στο σπίτι του
2 years, 4 months ago
6

Στη σύλληψη 60χρονου, πατέρα ανήλικου παιδιού, προχώρησε η Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης στο Αγρίνιο, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι του εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agriniopress.gr, ο εν λόγω άνδρας απασχόλησε τις Αρχές στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγουν υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και σχετίζονται με διεθνές κύκλωμα διακίνησης πορνογραφικού υλικού παιδιών.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ πληροφορήθηκε ότι στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται τέσσερις Έλληνες. Σε συλλήψεις προέβησαν οι Αρχές την Τρίτη με την μια εξ αυτών να αφορά στον κάτοικο του Αγρινίου.

Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, ο 60χρονος φέρεται να είναι πατέρας ανήλικου παιδιού. Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς φέρεται να «κατέβασε» συνολικά πάνω από 100 αρχεία, ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες και video με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Έχουν κατασχεθεί πάνω από δέκα κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim, usb sticks κλπ.

Ο 60χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία του Αγρινίου με κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος του, ενώ σύμφωνα πάντα με τα όσα επικαλείται η ίδια ιστοσελίδα, φέρεται να έχει ομολογήσει.

enikos.gr