Αγριο έγκλημα στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 60χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του επειδή του ζήτησε να χωρίσουν
1 year, 8 months ago
6

Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής με θύμα την 56χρονη Γεωργία, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Δράστης ο 60χρονος σύζυγός της, ο οποίος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου όταν η ίδια του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο60χρονος αναμένεται σήμερα το πρωί να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το ζευγάρι έχει τρία ενήλικα παιδιά και μάλιστα πριν από περίπου 15 μέρες παντρεύτηκε το ένα. Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες των γειτόνων τους, ποτέ δεν είχαν δώσει κανένα δικαίωμα και τόσο η 56χρονη Γεωργία όσο και ο 60χρονος σύζυγός της ήταν χαμογελαστοί και αγαπητοί από όλους.

Τα πράγματα φαίνεται όμως να ξέφυγαν τα τελευταία 24ωρα όταν η 56χρονη αποφάσισε να χωρίσει από τον σύζυγό της, καθώς αυτός φαίνεται ότι την ζήλευε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, χθες το πρωί η άτυχη Γεωργία ανέφερε την πρόθεσή της να πάρουν διαζύγιο.

Ξεκίνησε ένας τεράστιος καυγάς με τον 60χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να κόβει τον λαιμό της 56χρονης.

Μετά την δολοφονία ο 60χρονος έφυγε από το σπίτι. Ο ίδιος πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε την μητέρα του.

Ο 31χρονος γιος πήγε στο σπίτι και είδε την μητέρα του ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Οι αρχές έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες ενώ παράλληλα εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου.

Ο συζυγοκτόνος, λίγη ώρα αργότερα, πήγε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου και παραδόθηκε στις αρχές.

Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίστηκε μετανιωμένος λέγοντας πως «την αγαπούσα πολύ αλλά θόλωσα και τη σκότωσα».

Η περιγραφή του καθ’ ομολογίαν δράστη για το άγριο έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η 56χρονη εδώ και καιρό είχε αποφασίσει να χωρίσει. Κάποιες ημέρες έμενε σε συγγενείς της και όταν έμενε με τον σύζυγο της, κοιμόντουσαν σε διαφορετικά δωμάτια και δεν μιλούσαν πολύ. Το μοιραίο πρωινό της Κυριακής πήγαινε να μαζέψει τα τελευταία πράγματά της.

Όπως κατέθεσε ο καθ’ ομολογίαν δράστης, αρχικά την παρακαλούσε να μην φύγει, αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. «Πίστευα ότι ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε, άρχισαν να καυγαδίζουν, όταν της έκανε παράπονα, διότι -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο- εκείνη τον κατηγορούσε σε διάφορα άτομα του περιβάλλοντός τους και αναφερόταν σε αυτόν με υποτιμητικά σχόλια.