«Ακόμα κι αν είσαι μακριά, εκεί ψηλά στον ουρανό…» – Το σπαρακτικό μήνυμα της οικογένειας της 14χρονης Κέλλυς
2 years, 3 months ago
6

Ανείπωτος ο πόνος της οικογένειας 40 ημέρες μετά τον θάνατό της

Σχεδόν 40 ημέρες μετά τον άδικο χαμό του «αγγέλου» τους, η οικογένειά της 14χρονης Κέλλυς που άφησε την τελευταία της πνοή στη Λαμία, παλεύουν να συνειδητοποιήσουν την απώλειά της. 

Την ερχόμενη Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί το 40ημερο μνημόσυνο για την Κυριακή (Κέλλυ) Ζανιά στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου Λαμίας, με τους γονείς της να προχωρούν σε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είσαι κοντά μας… Ακόμα κι αν δε σε βλέπουμε… Σε νιώθουμε…!
«Ακόμα κι αν είσαι μακριά, εκεί ψηλά στον ουρανό, είσαι μέσα στην καρδιά μας», στο μυαλό μας, στη ζωή μας… ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…!!!!» γράφει η οικογένεια της 14χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η 14χρονη Κέλλυ, μαθήτρια Γυμνασίου, μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας και μετά από λίγες ώρες αφού εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό, κατέληξε, με τους γιατρούς να επιχειρούν να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ το παιδί πάθαινε απανωτές καρδιακές ανακοπές. Η 14χρονη κατέληξε πριν προλάβει να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, αιτία του θανάτου της ήταν το πνευμονικό οίδημα που υπέστη, ωστόσο πολλά ήταν τα αναπάντητα ερωτήματα, με την οικογένεια να ζητά απόδοση ευθυνών σε περίπτωση έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί. Σημειώνεται ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.