Ανάσογλου για Πάτρα: Αυτοί οι άνθρωποι δεν άφησαν social media και κανάλι που να μη δώσουν συνέντευξη
1 year, 11 months ago
6

«Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε ώστε να φανούν»

Λίγες ώρες απομένουν πριν οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

«Έχουμε μια “δεμένη” δικογραφία»

«Όπως διάβασα, γίνεται προσπάθεια μετακύλισης των ευθυνών προς τους γιατρούς. Οι γιατροί είπαν ότι η κεταμίνη δεν υπήρχε στη φαρμακευτική αγωγή. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει πολλές καταθέσεις γιατρών, μιλάμε για μια “δεμένη” δικογραφία. Έχουμε μια υπεράσπιση που θα παίξει με την κοινή λογική, και αυτό δε θα οδηγήσει πουθενά. Κρίμα που κανείς δε θέλει να πει την αλήθεια. Υπάρχει κάτι βαθιά σκοτεινό, μακάρι να άκουγε ο κόσμος την αλήθεια», τόνισε η κ. Ανάσογλου.

«Καλύτερα να ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση»

«Το τεστ ανίχνευσης ψεύδους δεν το λαμβάνουν υπόψιν τους τα δικαστήρια. Καλύτερα να ζητούσε ψυχιατρική γνωμάτευση για να δούμε τι συμβαίνει», σημείωσε.

«Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε ώστε να φανούν»

«Με εντυπωσίασε από την αρχή ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν άφησαν social media και κανάλι που να μη δώσουν συνέντευξη. Σε κάθε ανάρτηση, υπήρχε απάντησή τους. Είτε δική τους, είτε μέσα από ψεύτικα προφίλ. Αυτοί οι άνθρωποι ζούνε ώστε να φανούν. Η απολογία διέρρευσε παντού. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε ένα δικό τους ψεύτικο κόσμο. Αισθάνονται πρωταγωνιστές, και είναι αποστασιοποιημένοι. Κανείς τους δε φαίνεται να πονά», είπε ακόμα η γνωστή δικηγόρος.

«Δε βλέπουμε βαρύ πένθος από κανέναν, αυτό είναι ξεκάθαρο», πρόσθεσε η κ. Ανάσογλου.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάθος με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη, ότι θα περάσει δικαστήριο», τόνισε κλείνοντας.

in.gr