Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της 35χρονης πολύτεκνης μητέρας στους Γαργαλιάνους
1 year, 1 month ago
6

Νέα δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση μιας 35χρονης που είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της, στους Γαργαλιάνους, τον Δεκέμβριο του 2016.

Όπως είχε δημοσιεύσει το tharrosnews.gr, η Γεωργία Φιλοπούλου, μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρέθηκε το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου 2016 πυροβολημένη με μια σφαίρα στο κεφάλι από μονόβολο όπλο. Ο σύζυγός της τη βρήκε νεκρή, με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό της, σε αγροτικό δρόμο, ενώ πήγαινε με εργάτες σε ελαιοπερίβολο. τότε είχε πει ότι η σύζυγός του που είχε γεννήσει το τέταρτο παιδί τους την Πρωτοχρονιά, είχε φύγει το προηγούμενο απόγευμα από το σπίτι τους κι εκείνος ανησύχησε επειδή δεν είχε επιστρέψει.

Σύμφωνα με τον ΑΝ1, τώρα ασκήθηκε δίωξη στον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, καθώς έπειτα από μελέτη των στοιχείων της δικογραφίας από τις αστυνομικές Αρχές, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Κυπαρισσίας απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία στον σύζυγο, ο οποίος είχε αρχικά αφεθεί ελεύθερος, καθώς δεν είχε προκύψει κανένα στοιχείο σε βάρος του.

Τις επόμενες μέρες πρόκειται όμως να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης και να απολογηθεί στον ανακριτή.